Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort

Dhaalu Atoll,Maldives 13100, 13100 Male - Dh.
Gratis voor HRS gasten:
Vergelijkbare hotels in Male
10.12.16 - 11.12.16
Het gewenste hotel is in de geselecteerde periode niet beschikbaar.
Kaart weergeven
Alles weergeven
Check-in vanaf 14:00
Check-out tot 12:00
Ontbijt
8–10
Wifi
Geen parkeergelegenheid
Hotelinformatie

Hotelinformatie

Hotelvoorzieningen

  • Aantal kamers met airco 113
  • Aanatal comfortkamers 113
  • Aantal Businesskamers 0
  • Ontvangsthal (lobby)
  • Niet-roken kamer 113

Kamervoorzieningen

  • Wireless LAN met internet in de kamers
  • Kabeltelevisie
  • TV afstandsbediening
  • Schrijftafel
  • Telefoon naast het bed

Services in het hotel

  • Engels sprekend personeel overdag
  • Engels sprekend personeel 's nachts
  • Express Checkout
  • Wasservice
  • Halal-maaltijden mogelijk

Stijl en sfeer van het hotel

A luxurious emerald island poised amidst shimmering pools of turquoise and sapphire. A vision of paradise – even before you set foot on the island. A peaceful retreat for holiday lovers.

Bijzonderheden van het hotel

The island is reached by a 35 minute picturesque journey by seaplane. Blessed with pristine beaches and lush greenery, this unspoilt island boasts a treasure trove of gems that await discovery. Additional bed tax @ $8 per pax applicable. Compulsory Gala Dinner Supplements: - Christmas Eve (24-12-2014) : USD 252.00 per adult (50% discount for children 2 to 11 years) - New Year's Eve (31-12-2014) : USD 252.00 per adult (50% discount for children 2 to 11 years) Above rates are subjected to service charge and Government Service Tax. Please take note as GST is revised by the government from 1st November onwards as below. - Valid until 31st Oct 2014 : 08 % GST and 10.80 % SVC OR calculated as combination of 18.8% (GST + SVC) - Valid from Nov 2014 : 12 % GST and 11.20 % SVC OR calculated as combination of 23.20% (GST + SVC)

Hotelgegevens

Bouwjaar van hotel 1989, Laatste algehele renovatie 2005, Aantal etages 1, Totaal aantal kamers 113, Aantal eenpersoonskamers 113, Aantal tweepersoonskamers 113, daarvan met 2 aparte bedden 0, daarvan met een tweepersoonsbed 113, daarvan geschikt als driepersoonskamer 0, daarvan geschikt als vierpersoonskamer 0, Kamer met verbindingsdeur 0, Aantal suiten (gescheiden vertrekken) 0, Aantal juniorsuiten 0, Aantal appartementen 0, Hotel, Vakantiepark, Kuurhotel, Strandhotel, Familiehotel

Openingstijden

Receptie:

0:00 tot 0:00

Receptie in het weekend:

0:00 tot 0:00

Check-in vanaf:

14:00

Check-out tot:

12:00

Geaccepteerde betaalmiddelen

  • Visa
  • Eurocard / Mastercard
  • American Express
Ligging & afstand

Dhaalu Atoll,Maldives 13100, 13100 Male - Dh.

Ligging van het hotel

145km south of Male’ International Airport Vilu Reef Beach & Spa Resort never fails to create a breathtaking first impression, rivaled only by the experience of embracing the island’s beauty up close.

Omgeving van het hotel
  • 62,07 km

Beoordelingen van Vilu Reef Beach & Spa Resort

Topbestemmingen